Bogowski je zero waste gin

Bogowski i L'erotic začini osiguravaju povrat boce. Jednostavnije ne može: nakon što ispraznite svoj gin i bocu vratite u L’erotic trgovinu, dobit ćete povratnu kauciju od čak 2 eura!

Postali smo zero waste tvrtka zahvaljujući našem programu otkupa boca! Želimo vas ohrabriti da se pridružite ovom održivom načinu poslovanja, zajedno s nama.

Naš program otkupa boca poziva vas da vratite svoje prazne boce Bogowski gina u L’erotic The house of gin and spices trgovinu u zamjenu za popust na kupnju novog gina, odnosno povrat novca. Na taj način smanjujemo količinu otpada, smanjujemo potrošnju energije i štitimo prirodne resurse.

Bogowski gin preuzima odgovornost za svoj utjecaj na okoliš i težimo što manjem utjecaju na našu planetu.

Ovaj novi program otkupa boca ne samo da će pomoći u očuvanju okoliša, već vam također pruža priliku da sudjelujete u tome i osigurate održivu budućnost. Sve što trebate učiniti je vratiti svoje prazne boce i dobiti popust na kupnju novog gina.

Želimo zahvaliti svim našim kupcima koji su već sudjelovali u ovom programu i nadamo se da će se što više vas pridružiti ovom pozitivnom trendu.

Hvala vam što podržavate Bogowski gin u našim naporima da postanemo održivija tvrtka i da zajedno čuvamo naš planet.

L’erotic The house of gin and spices Frankopanska ul. 14, Zagreb
Radno vrijeme: pon - pet 9-20h
Sub: 9-15h
Ned: zatvoreno
Telefon: 099 467 6617